> <

Nieuws

nieuwsWe willen u graag op de hoogte houden van nieuwsfeiten binnen Lupro maar ook van noviteiten in de branche.

..

Wanneer u nieuws heeft, dat moet worden gedeeld, schroom niet het ons te laten weten zodat wij het op de site kunnen plaatsen.

..

Uiteraard blijft u via Twitter en Facebook ook op de hoogte van het laatste nieuws.

AMUT COMI op de Interpack in Dusseldorf

Gepubliceerd op April 30, 2017 door Hendrie.

Van 4 tot 10 mei is de Interpack show in Düsseldorf. AMUT GROUP heeft een stand in HALL15 Stand C03 met daarop een AMUT-COMI thermoformeermachine, type AMP850 (kantelvorming technologie).

interpack

AMUT COMI kiest voor Lupro.

Gepubliceerd op April 7, 2017 door Hendrie.

In oktober 2016 heeft AMUT COMI S.P.A. uit Vigevano (PV), Italy besloten om hun breede lijn thermoformeer machines in Nederland te laten vermarkten door Lupro.

AMUT COMI is ontstaan uit de fusie van de thermovorm divisies van AMUT en COMI. Door het samenbrengen van de thermovorm technologieën voor film en sheet, gecombineerd met de kennis en ervaring in de verpakkingsindustrie, is een groot synergetisch effect ontstaan.

1111

AMUT COMI heeft een groot aantal in-line en off-line systemen die Amut productenworden gekenmerkt door de hoge productiesnelheid en de modulair opbouw. De robuuste vormgeving is en garantie voor een hoge snijnauwkeurigheid, ook bij zwaardere producten en hardere materialen en de stabiele constructie staat voor een gegarandeerd lange levensduur.

Lupro in een nieuw jasje

Gepubliceerd op June 22, 2015 door Hendrie.

We zijn er even mee bezig geweest maar zijn nu zeer trots u de nieuwe site te kunnen tonen.

Uiteraard zijn we zeer nieuwsgierig wat u van onze site vindt.

Heeft u zin en interesse, laat ons weten en reageer.

Lupro in Recycling Benelux

Gepubliceerd op door Hendrie.

We zijn samen met Henk Meinen, hoofdredacteur van Recycling Benelux een paar dagen naar Italië geweest om eens te laten zien hoe het recyclen er daar aan toe gaat en hoe we het hier ook zouden kunnen doen.  Klik hier om de pdf te downloaden en de ervaringen van Henk te lezen.