> <

Over ons

Lupro

Lupro is een jong en dynamisch bedrijf met een uitstekend assortiment producten in de categorieën Recycling Systems, Plastic Machinery en Transport-Handling. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Hendrie Lubberink, tot die tijd werkzaam in verschillende functies binnen de kunststof verwerkende industrie.

In 2014 is het leveringsprogramma fors uitgebreid en is met de komst van Simone Lubberink Lupro omgedoopt tot V.O.F.

De jarenlange ervaring in de kunststof branche en de samenwerking met een aantal succesvolle toeleveranciers is mede bepalend voor de behaalde successen.

..

Onze missie

Lupro NatuurLupro is een onderneming die voortdurend bezig is om middels kennis en communicatie als toegevoegde waarden te leveren waarmee onze klanten in meerdere opzichten hun voordeel mee kunnen doen. Primair willen wij dan ook antwoorden en oplossingen aandragen voor uw vragen en problemen van onze klanten.

Onze omgeving is ons kostbaarste bezit en we geloven dat we dit goede achter moeten laten voor onze toekomstige generaties. We zijn dan ook erg trots op dat onze energiezuinige systemen hieraan bijdragen en dat we middels onze recycling systemen vervuiling van deze planeet tegengaan en overmatige consumptie van aardse grondstoffen afremmen.

..

Vacatures

Lupro is voortdurend op zoek naar nieuwe producten, productgroepen en markten. Binnen Lupro is daarom altijd  behoefte aan commerciële en technische trainees voor verschillende vakgebieden. Bent u geïnteresseerd in een boeiende en zelfstandige staige in een flexibele organisatie, laat het ons weten!