> <

Thermoformeren en in-mould trimmen

Lupro Plastic MachineryVoor het thermoformeren en in-mould trimmen heeft AMUT COMI een drie type machines, dit zijn de AMP serie, de FTV serie en de PA1000 serie.

2222

AMP850SGP_def_grande AMP serie

Machines die geschikt zijn voor het verwerken diverse materialen waaronder PP, GPPS, HIPS, r-PET, PLA en barrièremateriaal dat een zeer hoge kwaliteit en maatnauwkeurigheid vereist. De machine presteert ook uitstekend bij krimp-gevoelige producten zoals drink-bekers  en voedsel verpakking  of maatnauwkeurige producten die bestemd zijn voor automatische afvullijnen.

 bbbbb

bbbbb

FTV serieFTV_grande2

Deze machines die geschikt zijn voor het verwerken produkten PP, GPPS, HIPS, r-PET, PLA en barrièremateriaal dat zeer hoge kwaliteit en maatnauwkeurigheid vereisen ook bij krimp, zoals bekers en containers bestemd voor automatische vullijnen.

De FTV serie is uitgerust met verticale beweging ondervorm.

 

PA_grande_PA1000 serie

Dit is een machines met een hoge capaciteit voor de productie van schalen, trays en ondiepe producten.Thermoformeren en trimmen in hetzelfde station geïntegreerd stapelen in het onderste gedeelte van de matrijs. Deze machine is geschikt voor het verwerken van PS materialen.

Van de PA1000 serie zijn twee configuraties beschikbaar:

PA1000 FL off-line, met material verwarming

PA1000 E in-line kan worden geleverd zonder materiaal verwarming

bbbb

Verdere informatie over deze systemen vindt u op de site van AMUT COMI.